Domácí ovocná přesnídávka

5. ledna 2013 v 21:11 | L.P. |  Zdravé recepty
Domácí ovocné přesnídávky
1) Připravíme si ovoce, ze kterého budeme chtít přesnídávku udělat. (jablka, hrušky, třešně, švestky, broskve, meruňky …)
2) Omyté ovoce nakrájíme na stejně velké kousky
3) Odpeckujeme a zbavíme jádřinců
4) Jablka můžeme okrájet, ale nemusíme, záleží na vás
5) Do hrnce přidáme trochu vody a dusíme do měkka
6) Rozvařené ovoce mixujeme
7) Dále plníme přesnídávkou sklenice
8) Vložíme je do zavařovacího hrnce a sterilizujeme 20 min při teplotě 85-90 st.
9) Dobrou chuť
Yumm yumm

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama